Marjatta Pulkkisen arkisto

Vuonna 2018 yhdistys päätti käynnistää perustajajäsenensä, sukututkija, kirjailija Marjatta Pulkkisen (1933-2016) sukututkimukseen, lähihistoriaan ja muuhun kirjalliseen tuotantoon liittyvän lähdeaineiston arkistoinnin. Aineisto siirrettiin Marjatta Pulkkisen työhuoneesta yhdistyksen tiloihin Syytinkikamariin ja aloitettiin arkistointiprojekti. Tavoitteena on saada aineisto luetteloitua ja kansioitua siten, että aineiston säilyvyys ja käyttökelpoisuus olisi varmistettu. Arkiston järjestämistyössä noudatetaan soveltaen arkistolaitoksen suosituksia ja ohjeistusta. Kansioiden ja välilehtien otsikoinnissa on pyritty käyttämään sitä logiikkaa ja nimeämis- ja merkintätapaa, jota Marjatta Pulkkinen käytti omassa työssään. Arkistointityöstä vastaa Juha Huusko.
Keväällä 2019 arkiston järjestelytyöhön saatiin Tapio ja Seija Luoma -säätiöltä apuraha. Arkistoitiprojekti saatiin päätökseen heinäkuussa 2020.

Aineistoon on mahdollisuus tutustua arkistoluettelon perusteella   Arkistoluettelo (word) (doc-muodossa, päivitetty 21.10.2021) tai  Arkistoluettelo (pdf) (pdf-muodossa, päivitetty 21.10.2021).

Arkiston käyttö ja lisätiedot

Marjatta Pulkkisen arkisto on sijoitettu yhdistyksen toimitiloihin, Syyntinkikamariin, Koulukuja 1, 69700 Veteli (koulukeskuksen Suojala-rakennus).

Arkiston käyttö edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä ja allekirjoitusta Käyttöehtosopimus (pdf) (pdf-muodossa, päivitetty 27.11.2020).

Lisätietoja arkiston sisällöstä ja käytöstä:  Juha Huusko (puh. 044-980 2033 tai sähköposti: huusju@gmail.com).