Marjatta Pulkkisen arkisto

Vuonna 2018 yhdistys päätti käynnistää perustajajäsenensä, sukututkija, kirjailija Marjatta Pulkkisen (1933-2016) sukututkimukseen, lähihistoriaan ja muuhun kirjalliseen tuotantoon liittyvän lähdeaineiston arkistoinnin. Keväällä 2019 arkiston järjestelytyöhön saatiin Tapio ja Seija Luoma -säätiöltä apuraha. Arkistoitiprojekti saatiin päätökseen heinäkuussa 2020. Arkiston järjestämistyössä on noudatettu soveltaen arkistolaitoksen suosituksia ja ohjeistusta. Kansioiden ja välilehtien otsikoinnissa on pyritty käyttämään sitä logiikkaa ja nimeämis- ja merkintätapaa, jota Marjatta Pulkkinen käytti omassa työssään.

Aineistoon on mahdollisuus tutustua arkistoluettelon perusteella (päivitetty 21.10.2021)  Arkistoluettelo (word) tai  Arkistoluettelo (pdf).

Osa aineistosta, lähinnä Marjatta Pulkkisen tietokoneiden muisteissa ja levykkeillä, olleista tiedostoista on käytettävissä yhdistyksen digiarkistossa.

Arkiston käyttö ja lisätiedot

Marjatta Pulkkisen arkisto on sijoitettu yhdistyksen toimitiloihin, Syyntinkikamariin, Koulukuja 1, 69700 Veteli (koulukeskuksen Suojala-rakennus). Arkiston käyttö edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä ja allekirjoitusta Käyttöehtosopimus (pdf).

Lisätietoja arkiston sisällöstä ja käytöstä:  Juha Huusko (puh. 044-980 2033 tai sähköposti: syytinkikamari@gmail.com).