Vuosikokokous 2022

Perhonjokilaakson sukututkimusyhdistyksen vuosikokous pidettiin Syytinkikamarilla Vetelissä 14.5.2022.  

Kokouksessa vahvistettiin yhdistyksen tilinpäätös ja valittiin hallituksen jäseniä.

Hallituksen erovuoroiset jäsenet Juha Huusko, Leo Koskela ja Helena Poranen valittiin uudelleen. Keijo Hanhisalon tilalle hallitukseen tulee Maria-Elisa Marjusaari. Muina jäseninä jatkavat Hilkka Anttila, Jarkko Kentala, Heikki Känsäkangas ja Outi Leväniemi sekä kunniajäsen Reijo Ojala. – Varajäseniksi/yhdyshenkilöiksi vuodelle 2022 valittiin Kimmo Torppa Veteli, Reijo Möttönen Perho, Veikko Myllymäki Kaustinen, Voitto Kalliokoski Halsua ja Keijo Hanhisalo Kokkola/Halsua.

Varsinaisten asioiden lisäksi kokouksessa esitettiin Perhon Salamajärvellä sijaitsevassa Lampuotin vanhassa talossa kuvattu näytelmä Suomen sodan (1808-09) operaatiosta, jossa majuri Otto von Fieandt laati yhdessä perholaisten talonpoikien kanssa suunnitelman, jonka turvin vallattiin venäläisten muonavarasto.