Vuosikokous 2023

Perhonjokilaakson sukututkimusyhdistyksen vuosikokous pidettiin Pulkkisen-Haukilahden nuorisoseurantalolla Vetelissä 23.4.2023. Kokouksessa vahvistettiin yhdistyksen tilinpäätös ja valittiin hallituksen jäseniä.

Hallituksen erovuoroiset jäsenet Hilkka Anttila, Jarkko Kentala, Heikki Känsäkangas ja Outi Leväniemi valittiin uudelleen. Muina jäseninä jatkavat Maria-Elisa Marjusaari, Juha Huusko, Leo Koskela ja Helena Poranen sekä kunniajäsen Reijo Ojala. – Varajäseniksi/yhdyshenkilöiksi vuodelle 2023 valittiin Kimmo Torppa Veteli, Reijo Möttönen Perho, Veikko Myllymäki Kaustinen, Voitto Kalliokoski Halsua ja Keijo Hanhisalo Kokkola/Halsua.

Varsinaisten asioiden lisäksi kokouksessa osallistuttiin Perhonjokilaakson kansalaisopiston kevätjuhlaa, jossa ohjelmana mm. Runoryhmä Poetan ja Vetelin kruusauspelimannien esitys “Näin minä ny meen” – Runoja ja musiikkia suomalaisista valtameren molemmin puolin. Esitys perustui Marjatta Pulkkisen runoihin